Játékleírás és szabályzat

A játék időtartama

A játék a 2018-os Foci VB ideje alatt, 2018. június 14.-től 2018. július 15.-ig, a döntő mérkőzés végéig tart.

Eredményhirdetés és sorsolás 2018. július 18. Az eredményhírdetés napját követően felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel és gondoskodunk a nyeremények kézbesítéséről.

A játék menete és pontozás

A játék során a 2018-os Foci VB mérkőzéseit tippelhetitek meg egészen a döntőig. Minden mérkőzésen maximálisan 4 pont szerezhető. 1 pont jár, ha eltalálod a mérkőzés végeredményét (győzelem, vereség, döntetlen), illetve további 3 pont, ha eltalálod a mérkőzésen belőtt és érvényesített gólok számát. Az első rubrikában azt kell megjelölnöd, aki szerinted győzni fog vagy a döntetlent. A második rubrikába pedig tippelni kell, hogy szerinted a két csapat összesen hány gólt fog rúgni az adott meccsen. Tippelhetsz nullát is.

Példaképpen: Az első meccs: Oroszország - Szaúd-Arábia mérkőzésen megtippeled, hogy a hazai csapat nyer. Ha Oroszország megnyeri a mérkőzést, kapsz 1 pontot. Ha az összes gól számát is eltalálod, akkor további 3 pontot kapsz.

A nyereményjátékban az első három legtöbb pontott összegyűjtött játékos kerül díjazásra:

Ha szorgalmas voltál és megtippelted az összes mérkőzést, de nem gyűjtöttél elég pontot, akkor se szomorkodj, ugyanis részt veszel egy különdíjas sorsoláson, ahol 3db ASUS ZenPower Slim powerbankot sorsolunk ki.

Továbbá, ha legalább 1 meccset megtippeltél, részt veszel még egy sorsoláson, ahol gazdára talál 1-1 db ASUS esernyő.

Az aktuális eredményedet folyamatosan nyomon követheted a "Ranglista" menüpontban.

A részvétel kötelező feltételei:

A nyereményjátékban való részvételhez regisztrálnod kell. A játékban való részvételhez nem jó az oaziscomputer.hu-n használt e-mail címed, ide külön kell regisztrálnod. Elég ha megadod a neved, e-mail címed, jelszavad és már indulhat is a játék. Ha még nem regisztráltál, ide kattintva megteheted.

A részvétel ajánlott feltételei:

Tekintettel arra, hogy a különdíjat csak olyanok nyerhetik, akik minden mérkőzésre tippeltek, ezért fontos, hogy ne feledkezz el egyetlen meccsről sem. Ebben mi is tudunk segíteni. Kövesd az Oázis Facebook oldalát vagy iratkozz fel a hírlevelünkre, így nem csak a találkozókról kapsz értesítést, de a jövőben további kedvezményekről, akciókról is elsőként értesülhetsz.

Ami tilos:

Hibás, esetleg nem létező e-mail címet megadni, több azonosítóval/e-mail címmel játszani, valamint a rendszert és a játékosokat befolyásolni, akadályozni, provokálni. Az ilyen hibák és magatartásformák a játékból való azonnali kizárással járnak.

Amire érdemes odafigyelni: